Η μείωση της κατανάλωσης βοδινού κρέατος… σώζει τον πλανήτη
Το βοδινό κρέας είναι αυτό που έχει το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Και αυτό γιατί το σύστημα παραγωγής του, και όχι μόνο το ίδιο το προϊόν, είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικό για το περιβάλλον. Είναι χαρακτηριστικό ότι εάν περιορίσουμε το μοσχαρίσιο κρέας σε ένα μόνο γεύμα το αποτύπωμα άνθρακα ενός και μόνο ατόμου για εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με έρευνες, μειώνεται στο μισό!
Ανέβηκε στις 06/03/2024 14:55
Περισσότερα επεισόδια

Καινοτομία στη διαφήμιση και την επικοινωνία
Τα Ermis Awards, σε συνεργασία με τα τμήματα διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων του...

Πρόγραμμα πέντε διαδρομών θρησκευτικού τουρισμού, στη Χίο
«Πέντε δρόμοι της πίστης και της Ορθόδοξης παράδοσης στη Χίο», είναι το όνομα...

Επιστημονικό Συνέδριο: Συναισθηματική Νοημοσύνη και Αλληλεγγύη
Επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Συναισθηματική Νοημοσύνη, γη της αλληλεγγύης»,...

Εικονικές επιχειρήσεις για μαθητές και μαθήτριες
Πάνω από 800 μαθητές και μαθήτριες από Αττική, Κεντρική & Νότια Ελλάδα και από...

Μέχρι τις 15 Μαΐου οι αιτήσεις για το Youth Pass
Μέχρι τις 15 Μαίου θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα αιτήσεων για το Youth Pass 2025,...

Δημιουργία Οφθαλμο–ογκολογικού Κέντρου Παιδων & ενηλίκων «ΜΗΤΕΡΑ»
Το ιδιωτικό Νοσοκομείο "Μητέρα" ανακοίνωσε την δημιουργία του πρώτου και...