Από Αθήνα... επαρχία, στο οικιακό τους περιβόλι
Δυο νέοι άνθρωποι, μένοντας για πολλά χρόνια στην Αθήνα αναζητούσαν τρόφιμα με αυθεντική γεύση χωρίς συντηρητικά. Όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, έκαναν στροφή στην επαρχία και ξεκίνησαν να καλλιεργούν στο οικιακό τους περιβόλι. Ύστερα από κάποια χρόνια αναζήτησης και πειραματισμών, δημιούργησαν την δική τους οικογενειακή επιχείρηση «από το χωράφι στο ράφι» με αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
Ανέβηκε στις 21/01/2025 13:50
Περισσότερα επεισόδια

Ένας κάδος σκουπιδιών ιδανικός για... όσους βαριούνται την ανακύκλωση
Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει λύση για όσους βαριούνται να διαχωρίζουν τα...

Πώς μειώνει τη σπατάλη νερού η Waterloop
Η «Waterloop» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μαθητικής...

Το πρώτο 100% ηλεκτρικό σκάφος
Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ελληνική ναυσιπλοΐα, καθώς παρουσιάστηκε το πρώτο...

Το μπλε μέλι που ταξιδεύει σε Ελλάδα και εξωτερικό
Το μέλι αλλάζει χρώμα, αποκτά ακόμη περισσότερα θρεπτικά συστατικά και ταξιδεύει...

Ο τρόπος των ροζ τριαντάφυλλων
Η Ελένη Σιβρή άφησε την Αθήνα για τα τριαντάφυλλα της Λέσβου και δημιούργησε...

Wild Horta στην αγορά
Για περισσότερα από 3.500 χρόνια, η ελληνική γη έχει θρέψει πολιτισμούς με την...